Dziś: 25 Kwiecień 2017    |    Imieniny: Marek, Jarosław, Wasyl

Charytatywny trening na rzecz Schroniska dla Kobiet

W dniu 12.04 br. pochodzący ze Świętokrzyskiego pięściarz wagi junior ciężkiej Mateusz Masternak poprowadzi dla kibiców otwarty trening. „Biletem wstępu” na spotkanie z popularnym Masterem będą artykuły spożywcze o długiej dacie przydatności lub artykuły chemiczne, które zostaną przekazane dla podopiecznych Schroniska dla Kobiet Ofiar Przemocy, działającego w strukturach Caritas Kieleckiej. Akcja nosi nazwę „Trening z Mistrzem” i organizowana jest przez redakcję Echa Dnia oraz Kielecki Klub Bokserski Rushh. Trening odbędzie się w siedzibie Klubu Rushh przy ulicy Kaczorowskiego 8a w Kielcach w czwartek o godzinie 16.

Serdecznie zapraszamy, będzie można spotkać się ze znanym sportowcem, a przy okazji weprzeć potrzebujących w okresie przedświątecznym.

WTZ - PIASEK WIELKI

Placówka pobytu dziennego przeznaczona dla osób niepełnosprawnych ze wskazaniem do terapii zajęciowej.

WOLONTARIAT

Zapraszamy na nową stronę Diecezjalnego Centrum Wolontariatu w Kielcach.

POMOC ŻYWNOŚCIOWA

Caritas Polska po raz kolejny jako jedna z czterech organizacji pozarządowych będzie realizowała Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020.

PROGRAM "SKRZYDŁA"

Program polegajacy na systematycznym materialnym wsparciu uczniów szkół podstawowych, gimnazjów i szkół średnich.

Wspieraj dzieła miłosierdzia Caritas Diecezji Kieleckiej podczas codziennych zakupów przez internet !    Dziękujemy.

Od 21-05-2010 r. nieprzerwanie uczestniczymy w programie Rzetelna Firma i udostępniamy szereg informacji świadczących o naszej wiarygodności.

Program wsparcia żywienia dzieci

Gościmy:

Odwiedza nas 74 gości oraz 0 użytkowników.

• cebule.JPG
  • biedronka.jpg