JGLOBAL_ARTICLES

Proszowice: Żegnaj nauko - witajcie wakacje!

W naszej proszowickiej Świetlicy Caritas w prawdziwie letnich nastrojach pożegnaliśmy rok szkolny i z radością powitaliśmy wakacje. Dziesięć miesięcy zmagań z nauką już za naszymi wychowankami. Niektórzy ten czas wykorzystywali lepiej, inni nieco gorzej, co uwidoczniło się ocenami na świadectwach.

Jak co roku wyróżniliśmy niektórych wychowanków, wręczając im drobne upominki. W tym roku grupa dzieci sama uznała, że na największą nagrodę zasługuje Klaudia Górzyńska, wyróżniająca się wzorowym zachowaniem, dobrą nauką i aktywnością na zajęciach świetlicowych. Wśród chłopców takie wyróżnienie przypadło Krystianowi Dybałowi. W gronie tych, których chcieliśmy pochwalić, są jeszcze: Julia Gąsior, Roksana Pasek, Karolinka Gąsior, Dominik Gąsior i Piotruś Gąsior oraz Magdalena Ciepła. A nagrodą dla wszystkich były dzisiaj lodowo - truskawkowe desery i koktajl, bo nie ma to jak pyszne, truskawkowe powitanie lata!