error
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder galeria/Przeglad_w_Brzesku is expected to be a path relative to the image base folder specified in the administration back-end.

JGLOBAL_ARTICLES

Przegląd Twórczości Teatralnej Osób Niepełnosprawnych w Brzesku

Dnia 15 października 2015 r. w Regionalnym Centrum Kulturalno - Bibliotecznym w Brzesku odbył się IV Przegląd Twórczości Teatralnej Osób Niepełnosprawnych zorganizowany przez Stowarzyszenie Na Rzecz Osób Niepełnosprawnych i Potrzebujących Pomocy „Nadzieja” w Brzesku oraz tamtejszy Środowiskowy Dom Samopomocy. W konkursie wzięła udział również  grupa teatralna „Lilie Szaronu” z ŚDS Caritas w Proszowicach. Nasi podopieczni przedstawili  spektakl  „Anioł w Depresji”.

Grupy biorące udział w konkursie włożyły wiele pracy w przygotowanie spektakli, zachwycały oryginalnością i bogatą scenografią. Na zakończenie artyści obdarowani zostali pamiątkowymi upominkami.

{gallery}galeria/Przeglad_w_Brzesku{/gallery}