JGLOBAL_ARTICLES

Pomoc dla Kuby Stęplewskiego

Szanowni Państwo

Wychodząc naprzeciw trudnej sytuacji rodziny państwa Stęplewskich z gminy Łopuszno,  zwracamy się o wsparcie finansowe na leczenie, rehabilitację i dojazdy na rehabilitację dla ich 3-letniego syna – Kuby.

Syn państwa Stęplewskich jest leczony w klinice onkohematologii w Łodzi. Obecnie jest po operacji złośliwego guza mózgu, a w trakcie chemioterapii. Z powodu swojego stanu zdrowia wymaga stałego leczenia i rehabilitacji. Wiąże się to z dużymi wydatkami. Rodzina znajduje się w trudnej sytuacji materialnej i potrzebuje wsparcia materialnego, by kontynuować leczenie syna.

Zwracając się z serdeczną prośbą o pomoc finansową dla rodziny p. Stęplewkich, liczymy na Państwa otwarte serca i solidarność z rodziną. Wszelkie ofiary oraz wpłaty prosimy przesyłać na następujące konto:

ING Bank Śląski 21 1050 1416 1000 0005 0011 5811 z dopiskiem „pomoc dla Kuby Stęplewskiego”.

Informujemy, że darczyńcy mogą sobie te koszty odliczyć od podstawy opodatkowania.

Równocześnie odpis 1% podatku dochodowego może być przekazany dla tej Rodziny za pośrednictwem Caritas - nasz nr KRS 0000198087.

Za wszelką życzliwość i pomoc w imieniu rodziny p. Stęplewskich z góry serdecznie dziękujemy.