Dziś: 24 Kwiecień 2019    |    Imieniny: Aleks, Grzegorz, Aleksander

Zapisy do Niepublicznego Przedszkola w Kajetanowie

Niepubliczne Przedszkole Caritas „Leśna Kraina” w Kajetanowie prowadzi zapisy na rok szkolny 2019/20 dla dzieci w wieku 2,5- 5 lat. Oferujemy zajęcia edukacyjne w oparciu o podstawę programową MEN i katolicki system wychowania. Zapewniamy profesjonalną opiekę wykwalifikowanej kadry, zajęcia wspomagające rozwój i umiejętności dzieci, w tym logopedyczne, jęz. angielskiego, plastyczne. Dysponujemy bardzo dobrymi warunkami lokalowymi w nowym budynku z placem zabaw. Zapewniamy wyżywienie w postaci śniadań, obiadów i podwieczorków. Odpłatność zbliżona jest do opłat w przedszkolach publicznych. Przedszkole przygotowane jest do przyjęcia dzieci niepełnosprawnych. Bardzo dogodne położenie, niedaleko trasy S7, ale w bezpiecznym, ustronnym miejscu. Dojazd z północnej części Kielc wynosi ok. 7 minut.

Więcej informacji w Przedszkolu, budynek przy parafii Matki Bożej Częstochowskiej w Kajetanowie. Kontakt: Kajetanów 126 B, tel. 41/343-33-74.