Dziś: 25 Listopad 2017    |    Imieniny: Katarzyna, Erazm, Klemens

Nabór Biznesplanów w ŚOWES

Świętokrzyski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej przypomina  o trwającym  naborze na składanie  Biznesplanów do konkursu na wsparcie finansowe na utworzenie stanowiska pracy  w podmiotach ekonomii społecznej.

Biznesplany przyjmowane będą przez 30 dni do 29 maja2017 do godziny 15:00. Jako datę złożenia Formularza rekrutacyjnego przyjmuje się datę wpływu dokumentów do biura Organizatora.

Tylko tyle dzieli Was od otrzymania dotacji. To czas, aby aktywnie rozwijać Ekonomię Społeczną. Dokumenty (regulaminy i niezbędne załączniki) można pobrać tutaj

Wszelkie pytania dotyczące ogłoszonego naboru, zasad rekrutacji i zapisów Regulaminu, można kierować do Organizatora telefonicznie pod numerem 41 378 70 09, 784-501-271 lub pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. . Osoby do kontaktu: Katarzyna Kozłowska (Kierownik OWES).

Gościmy:

Odwiedza nas 34 gości oraz 0 użytkowników.

• cebule.JPG
  • bank.JPG