Dziś: 25 Maj 2017    |    Imieniny: Grzegorz, Urban, Magda

Zaproszenie na spotkanie opłatkowe

Caritas Diecezji Kieleckiej serdecznie zaprasza członków Parafialnych Zespołów Caritas, Szkolnych Kół Caritas oraz wolontariuszy indywidualnych na  Spotkanie Opłatkowe z Księdzem Biskupem Janem Piotrowskim, które odbędzie się 21 stycznia 2017 r. (sobota) w kościele św. Jana Pawła II w Kielcach (ul. Wesoła 54).

Spotkanie rozpocznie się Eucharystią o godz. 11.00.  Następnie kolędowanie, życzenia, dzielenie się opłatkiem i poczęstunek.

Zgłoszenie uczestnictwa umożliwi nam sprawną organizację naszego spotkania: tel. 41/344-52-82, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

WTZ - PIASEK WIELKI

Placówka pobytu dziennego przeznaczona dla osób niepełnosprawnych ze wskazaniem do terapii zajęciowej.

WOLONTARIAT

Zapraszamy na nową stronę Diecezjalnego Centrum Wolontariatu w Kielcach.

POMOC ŻYWNOŚCIOWA

Caritas Polska po raz kolejny jako jedna z czterech organizacji pozarządowych będzie realizowała Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020.

PROGRAM "SKRZYDŁA"

Program polegajacy na systematycznym materialnym wsparciu uczniów szkół podstawowych, gimnazjów i szkół średnich.

Wspieraj dzieła miłosierdzia Caritas Diecezji Kieleckiej podczas codziennych zakupów przez internet !    Dziękujemy.

Od 21-05-2010 r. nieprzerwanie uczestniczymy w programie Rzetelna Firma i udostępniamy szereg informacji świadczących o naszej wiarygodności.

Program wsparcia żywienia dzieci

Gościmy: